Boka in dig
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södertelge Volleybollklubb
Beachvolley & Volleyboll, Dam & Herr, Elit & Motion, Inne & Ute, Ungdom & Senior, Sommar & Vinter
Herrarna

Fritt inträde när Södertelge välkomnar Vingåker till Täljehallen nu på söndag
2024-02-09 13:11

När lagen möttes sist i Vingåker resulterade det i seger för hemmalaget efter en rafflande fem-settare framför en nästan fullsatt läktare när Vingåkers sponsorer bjöd på inträdet. Nu är det våra sponsorer tur att bjuda på fri entré för att så många som möjligt ska vara med när Södertelge gör allt i sin makt för att ta revansch.

Vingåker har ett lag förstärkt med det maximala tillåtna antalet utlandsproffs(3) varav ett är poängligaledaren Justin Delorne (Högerspiker) som även är den näst bästa servaren i ligan. Att sätta stopp på honom blir ett fokus för hemmalaget och coach Bart har lagt upp en rad strategier för att göra detta.

Sedan förra mötet med Vingåker har de av olika anledningar brytit kontraktet med övriga utlandsproffs och ersatt dem med kanadensiska proffs, varav en är center och den andra vänsterspiker. Hur bra dessa spelare är återstår att se. 

Som bekant för många av er består Södertelges lag numera helt av unga inhemska spelare varav en stor andel är egna produkter. Det finns ingen klar superspelare men alla spelare utgör ett hot på sitt sätt vilket gör att vi har en versatil offensiv med många olika sätt att ta poäng på.

Vi hoppas att Du kommer med din närvaro och tar med dig familj, släkt och vänner. Vi hoppas på mer publik än vanligt

Skriv gärna ut Affischen och sätt upp. Dela infon till alla Du känner.

Vill Du hjälpa till och bidra med en summa för inträdet gör du det enklast här.Nyhetsarkiv
Vinst mot RIG2023-02-26 00:53
Seger i Derbyt2023-02-16 23:26
Förlust mot Vingåker2023-02-08 18:43
Förlust mot Habo2022-12-20 12:06
Första vinsten!2022-10-10 23:19
 
Förbundssajter
Diamantsponsorer
GULDSPONSORER
Silversponsorer
Bronssponsorer