Boka in dig
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södertelge Volleybollklubb
Beachvolley & Volleyboll, Dam & Herr, Elit & Motion, Inne & Ute, Ungdom & Senior, Sommar & Vinter
Flickor 06-08

Guld och Brons i Mikasa
2023-05-07 21:42
Bilder från helgen

I helgen avgjordes Mikasa Challenge i Örebro med rekordmånga lag och deltagare. Över 2000 ungdomar från Norr till Söder födda 2008 och senare gjorde upp om titeln "Sveriges bästa fyrmannalag". Från Södertelge var vi 9 lag på plats med tjejer och killar födda 2008-2012 som spelade i Level 5, Level 6 och Level 7. 

Vi har haft det trångt och mysigt med 49 personer fördelade på två klassrum med två toaletter. För de yngsta var det första gången de deltog i Mikasa och för de äldsta var det sista gången ( i alla fall som spelare). En riktigt höjdpunkt på Mikasa är lördagskvällen då det bjuds på disco och häng i Tegelbruket. Själv var jag inne en kort sväng på dansgolvet och det var så häftigt att se hur våra äldsta ungdomar hängde med de yngsta och peppade dom till att ta plats och äga dansgolvet. Efter discot blev det skönsång och kladdkaka för att fira våra tre födelsedagsbarn Zoé, Hedro och Eoin.  

 

Förutom att vi har haft superkul tillsammans har det ju också spelats en hel del volleyboll. Mäktiga 54 matcher har våra lag spelat och samtliga spelade bättre och bättre ju längre helgen gick. Helgen fick dessutom krönas med två medaljer i de svarta klasserna i Level 7 (där de mest erfarna lagen spelar). Killarna knep ett brons efter en finfin sista match mot Jönköping där det blev seger med 2-0 i set. Ena tjejlaget lyckades gå obesegrade genom hela turneringen och vann även en rafflande final med 2-1 i set mot Habo. 

 

Tusen tack till er fantastiska ungdomar för alla skratt och härlig underhållning ni bjudit på under helgen! Allra störst tack till er fantastiska ledare som hängde med och peppade, tröstade, dansade och bjöd på er själva! 

 
Förbundssajter
Diamantsponsorer
GULDSPONSORER
Silversponsorer
Bronssponsorer