Boka in dig
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södertelge Volleybollklubb
Beachvolley & Volleyboll, Dam & Herr, Elit & Motion, Inne & Ute, Ungdom & Senior, Sommar & Vinter
Flickor 06-08

Bra spel i FU18
2023-01-29 19:46

Idag var det dags för spel i FU18 i Täby. Eftersom alla i gruppen (utom Alma) är födda 08/09 är vi egentligen för unga då övriga i U18 är födda 06/07. Vi hade två lag med där det ena bestod av de allra mest rutinerade tjejerna och det andra var en blandning av erfarna spelare och några nya för säsongen.  I det blandade laget skedde den största utvecklingen under dagen. Efter två tuffa matcher i gruppspelet blev samarbetet bättre och bättre och de två sista matcherna slutade med segrar. Den sista matchen var den allra bästa och där avslutade vi med dagens bästa boll efter ett jättefint snabbt anfall i mitten av Ellenor efter perfekt pass från Alma. 

Det andra gänget gick faktiskt obesegrade genom alla matcher. 3 vinster och 1 oavgjord men den oavgjorda matchen innebar bollräkning om gruppsegern och den förlorades med två ynka bollar... Det innbar slutspel mot övriga grupptvåor och där blev det seger i båda matcherna. Sista matchen var tight och avslutades med en skön seger i tredje set med 15-13 mot Suld! I det här laget tränade tjejerna in nya segergester och de gick precis lika bra som själva spelet!

En superfin dag och jättestolt coach!

 
Förbundssajter
Diamantsponsorer
GULDSPONSORER
Silversponsorer
Bronssponsorer