Boka in dig
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södertelge Volleybollklubb
Beachvolley & Volleyboll, Dam & Herr, Elit & Motion, Inne & Ute, Ungdom & Senior, Sommar & Vinter
Pojkar 07/09

3:e plats och Brons till killarna
2024-03-17 21:43
Övre raden: Lasse, Elias, Hedro, Filip, Valdemar, Lukas, Per. Nedreraden: Munkhdorj, Johan, Philo, Daniel, Eoin

På lördag avgjordes SM-kvalet för Pojkar i Pershagenhallen. Det var hela 14 lag med i år, vilket måste vara rekord. 6 lag gick vidare till SM i Jönköping och killarna slutade 3:a

Killarna som var första rankade inför turnering fick Täby och Suld i Gruppen och vann efter bra spel båda matcherna med 2-0 i set
Som gruppetta direkt till kvart och spel mot Västerås som man också slog med 2-0
I semifinalen blev motståndet betydligt bättre. Team Valla hade riktigt bra kantanfallare som vi hade svårt att stoppa. Matchen blev riktigt jämn men vi förlorade med minsta marginal 1-2 (24-26, 25-23, 12-15).
I Brons matchen var besvikelsen för stor för att vi skulle orka få igång vårt fina spel i första set. Till slut, efter en trög start även i set två, lyckades killarna vända matchen och vi vann tillslut med siffrorna 2-1 (14-25, 25-22, 15-12).
Bra genomfört spel med riktigt bra insatser av hela laget. I våra bästa stunder har vi riktigt bra anfall från alla positioner och bra försvar i både block och försvar.
Vi har absolut något att jobba vidare på inför ungdoms-SM i jönköping i maj

Mycket jobb med flytt av allting från Viksbergshallen till Pershagen hallen. Tack alla som hjälpte till på alla nivåer och stort tack till Lukas J som drog ett stort lass med allt som skulle flyttas under fredagskvällen.

Fullständiga resultat hittar du här
https://www.profixio.com/app/kval-ungdoms-sm-2024/category/1146065


Nyhetsarkiv
Träningstider2023-08-26 22:14
 
Förbundssajter
Diamantsponsorer
GULDSPONSORER
Silversponsorer
Bronssponsorer