Boka in dig
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södertelge Volleybollklubb
Beachvolley & Volleyboll, Dam & Herr, Elit & Motion, Inne & Ute, Ungdom & Senior, Sommar & Vinter
Mälarbadet

5 plats i Klubblags-SM 2024
2024-06-30 19:07
Melker, Alfred, Ossian och Fabian

Efter många jämna matcher och ovissa resultat föll vi i kvarten med minsta möjliga marginal mot Slow down som sen tog hem Guldmedaljerna i Första upplagan av Klubblags-SM som avgjordes i Västerås under SM-Veckan

Det var första gången Klubblags-SM spelades i en helt ny spelform. Två lag från klubben möter två lag från motståndarklubben. Det högre rankade laget möter de lägre i respektive klubb. Blir det 1-1 i matcher spelas ett Golden set till 15 där de båda klubbarna får välja vilka av de fyra spelarna som ska spela.
Södertelge var rankad 5:a av de deltagande klubbarna och ställdes mot 4:e rankade laget Habo 1 som de förlorade mot med 0-2 efter två jämna 3-setare som Södertelge lika gärna kunde vunnit.
Förlorarmatch i Gruppen mot Habo 2 blev också den jämn och avgjordes med minsta möjliga marginal i Golden set med siffrorna 15-13
Kvartsfinalen mot Slow Down (2:a i Grupp B) Blev en riktig rysare.
Förlust i kvartsfinalen betyder delad 5:e plats med Habo 1
Slow Down vinner sedan semifinal och Final i Golden set.

Bra jobbat killar och rolig annorlunda spelform som säkert kommer finnas kvar. Riktigt inspirerande att vara med på SM-veckan och att sen finalerna för Herr och Dam sändes i SVT var riktigt kul.

Fullständiga resultat

SVT

 ps Vill Du oxå beställa Beachkläder gör Du det på hemsidan.
https://www.sodertelgevolley.se/sida/?ID=390960


Nyhetsarkiv
 
Förbundssajter
Diamantsponsorer
GULDSPONSORER
Silversponsorer
Bronssponsorer