SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södertelge Volleybollklubb
Beachvolley & Volleyboll, Dam & Herr, Elit & Motion, Inne & Ute, Ungdom & Senior, Sommar & Vinter
Mälarbadet

Om tävlingar

Mer info om tävlingar publiceras löpande på denna sida. 

 

Anmälan Open, Challenger tävlingar

Svenska Volleybollförbundets tävlingssystem för beachvolley omfattar de fem nivåerna Swedish Beach Tour 5* SBT5* och Master SBT4*, Challenger SBT3*, Open Svart SBT2* och Open Grön SBT1*. Spelarna erhåller rankingpoäng i samma system oavsett nivå och det är rankingen (entry points) som avgör vilken nivå man kvalificerar sig till. En och samma vecka kan innehålla maximalt en deltävling på Swedish Beach Tour, två deltävlingar på Challenger men ett obegränsat antal Opentävlingar.


Dessutom finns det utöver tävlingssystemet för seniorspel även tävlingar för ungdomar och veteraner som är uppdelade i olika åldersklasser (Level 4, Level 5, U15, U16, U17, U18, U19, U20 (Junior) U23, V35+, V45+ och V55+). Vid vissa tävlingar kan en eller flera åldersklasser slås ihop i de fall en klass har för få anmälda lag.


Tävlingarna i beachvolley i uppdelade i olika tävlingsperioder och i rankingen räknas det bästa resultatet från varje tävlingsperiod. Den första tävlingsperioden (1) börjar 1 januari och den sista (15) avslutas 31 december.


Alla av Svenska Volleybollförbundet sanktionerade tävlingar enligt ovan finns i säsongskalendern för beachvolley 

 
Förbundssajter
Diamantsponsorer
GULDSPONSORER
Silversponsorer